TopReceptek.hu Főétkezések Reggeli Brokkolis kenő
Brokkolis kenő
Recept Brokkolis kenő
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
Viki78    ·   16.9.2017

Brokkolis kenő

A lilahagymával, fokhagymával, túróval és joghurttal készített brokkolis kenő nagyon izgalmas alapanyaga lehet egy finom vacsorának, uzsonnának vagy akár tízórainak. Az íze rendkívül finom, és még a diétás étrendbe is beleillik. Használhatjuk friss kenyérre kenve, magvas péksüteményekhez, tölthetünk vele sovány sonkákat, sörsonkákat, de akár főtt tojásokat. Egy-két szelet mozzarellát és koktélparadicsomot is tálalok hozzá.

Alapanyagok

Szükségünk lesz:

1 db
kisebb brokkoli
2 gerezd
fokhagyma
1 db
lilah agyma
túró
görög joghurt
só és bors
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A brokkolit rózsáira szedjük, puhára főzzük és a hagymával és fokhagymával együtt leturmixoljuk.
  2. Hozzáadjuk a túrót, a joghurtot, sózzuk és borsozzuk.
  3. Friss péksüteménnyel tálaljuk. Jó étvágyat!

Forrás: Vaření a pečení s láskou

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása