TopReceptek.hu Gyümölcs szerint Alma Pudingos-barackos krémes finomság piskótával, leveles tésztából
Pudingos-barackos krémes finomság piskótával, leveles tésztából
Recept Pudingos-barackos krémes finomság piskótával, leveles tésztából
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
Alexa96    ·   31.10.2017

Pudingos-barackos krémes finomság piskótával, leveles tésztából

Nagyon-nagyon egyszerű és frissítő édesség. Kell hozzá egy csomag leveles tészta, egy csomag piskóta, tej, puding és gyümölcs. A barackkompótot én tettem el télire anyukám gyümölcséből. A süteményhez 3 csomag vaníliapudingot használtam, így a puding is jó sűrű lett, és ezt tette a pudingos-barackos krémes finomságot igazán krémessé. Legközelebb reszelt almával készítem vagy áfonyával készítem, majd meglátom, mit sikerül beszereznem.

20 perc
Elkészítés
25 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok

Szükségünk lesz:

1 csomag
leveles tészta
1 csomag
piskóta
1 üveg
barackkompót
1 l
tej
3 csomag
vaníliapuding
4 ev. kanál
cukor
porcukor szóráshoz
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A leveles tésztát kinyújtjuk, félbevágjuk.
  2. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, rátesszük az egyik tésztalapot, a tésztára a piskótát (domború felével a tészta felé), erre pedig a barackot.
  3. A cukrot és a pudingport beleszórjuk a tejbe, majd sűrű pudingot főzünk. A pudingot még melegében ráöntjük a piskótás-barackos tésztára. Tetejét a második tésztalappal lefedjük.
  4. 180 fokon aranyszínűre sütjük. A megsült süteményt kihűtjük, porcukorral megszórjuk. Jó étvágyat!
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása