TopReceptek.hu Édes főételek Fánkok Hamis Eclair fánk tejszínhabbal
Hamis Eclair fánk tejszínhabbal
Recept Hamis Eclair fánk tejszínhabbal
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
Babu27    ·   8.12.2017

Hamis Eclair fánk tejszínhabbal

Ha nincs idő a főzőcskére, sütögetésre, akkor nincs más hátra, be kell vetni a jól bevált fegyvereket, és elő kell szedni azokat a recepteket, amik gyorsan képesek finomságot eredményezni. A hamis Eclair fánk egy ilyen pompás megoldás. Piskóta, csokoládé, kókuszreszelék, tejszínhab. Csupán ennyi kell, egy kis türelem, és aránylag rövid idő alatt az asztalra varázsolható a finomság.

40 perc
Elkészítés
Alapanyagok

Szükségünk lesz:

1 csomag
babapiskóta (hosszú)
2 csomag
tejszín ízű habpor (dr. Oetker)
80 g
étcsokoládé
1 ev. kanál
növényi olaj
kókuszreszelék
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A csokoládét gőzfürdő felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az olajat és elkeverjük.
  2. A piskóták felét sütőpapírra (vagy egy rácsra) tesszük és a csokoládéval megkenjük. Kókuszreszelékkel megszórjuk és megvárjuk, míg a csokoládé megköt.
  3. A habporból krémet készítünk (a csomagoláson található útmutató szerint, kb. 3 dl tejjel), habzsákba töltjük, majd a maradék piskótára nyomjuk.
  4. A tejszínhabos piskótára rátesszük a csokoládés piskótát, hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása