TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Ananásszal és sajttal sült csirkemell
Ananásszal és sajttal sült csirkemell
Recept Ananásszal és sajttal sült csirkemell
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   4.2.2018

Ananásszal és sajttal sült csirkemell

A gyors vacsorához vagy ebédhez remek választás az ananásszal és sajttal sült csirkemell. Mi egyszerűen odavagyunk az édes és sós, fűszeres ételek találkozásáért, ezért is örül a család minden egyes alakalommal ennek a fogásnak. A csirkemellet érdemes jó alaposan sózni és borsozni, ezenkívül a választott sajt is elég karakteres ízvilággal rendelkezik. A majonéz ad egy kis pikantériát a dologhoz, de akár el is hagyható. A csirkemelleket csak tepsibe kell pakolni, megkenjük, megszórjuk, fél óra alatt pedig készre sütjük. Szerző: Triniti

20 perc
Elkészítés
30 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
500 g
csirkemell
500 g
anananászkonzerv
200 g
sajt
150 g
majonéz
ízlés szerint só, bors, egyéb fűszer
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A csirkemellet megmossuk, megszárítjuk, felszeleteljük, mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk.
  2. A tepsit alufóliával kibéleljük, rátesszük a hússzeleteket, majonézzel pedig megkenjük a hússzeleteket. Ezután rátesszük az ananászt, majd reszelt sajttal megszórjuk.
  3. 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
  4. Rizzsel, burgonyapürével, vagy salátával tálaljuk. Jó étvágyat!
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása