TopReceptek.hu Főétkezések Reggeli Füstölt húsos-tormás szendvicskrém
Füstölt húsos-tormás szendvicskrém
Recept Füstölt húsos-tormás szendvicskrém
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
Aladár    ·   22.12.2017

Füstölt húsos-tormás szendvicskrém

Már a címe is elárulja, nem kell meglepetésre várni, ebben a finom szendvicskrémben bizony tormakrém és füstölt hús van. Elég karakteres ízvilággal rendelkezik, amit a krémsajttal tudunk lágyítani. Mivel a füstölt hús is eléggé sós, így a sóval eléggé óvatosan bánok. Ha véletlenül túl intenzívnek érezzük, akkor krémsajttal még mindig tudunk rajta javítani. Friss bagettel, kenyérrel tálalom.

20 perc
Elkészítés
Alapanyagok

Szükségünk lesz:

kb. 150 g
füstölt hús
1 ev. kanál
tormakrém (bolti)
1 ev. kanál
mustár
2-3 ev. kanál
natúr krémsajt (akár több is)
só, bors
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A húst ledaráljuk
  2. Elkeverjük a többi hozzávalóval: a tormával, mustárral, krémsajttal.
  3. Megkóstoljuk, és amennyiben kell, még adunk hozzá krémsajtot (és egyéb hozzávalót)
  4. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  5. Friss péksüteménnyel, bagettel tálaljuk.

Forrás: Vaření a pečení s láskou

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása