TopReceptek.hu Ünnepek Karácsony Karácsonyi desszertek Sütés nélküli desszertek Házi csokoládés korong – sütés nélkül
Házi csokoládés korong – sütés nélkül
Recept Házi csokoládés korong – sütés nélkül
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   24.10.2016

Házi csokoládés korong – sütés nélkül

Nagyon gyors házi édes kísértés. Ha nem tudjuk, mit kezdjünk z elfekvőben lévő bon-bonnal vagy szaloncukorral, akkor ez a recept megoldás lehet a problémára. A házi csokoládés korongok sütés nélkül persze nemcsak a „felesleges” csokoládé és édesség eltüntetéséről szólnak. Kiváló édesség bulikhoz, partikhoz, baráti összejövetelekhez, nálunk a gyerekzsúrok elengedhetetlen kelléke.

30 perc
Elkészítés
Alapanyagok
Szükségünk lesz:
1 csomag
margarin
1 db
Dr.Oetker Eredeti Puding csokoládés
1 csomag
bon-bon, szaloncukor, más zselés cukor
250 g
porcukor
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. Először előkészítjük a papír muffin formákat, majd félbevágjuk a bon-bonokat.
  2. A margarint gőz felett felengedjük, hozzáadjuk a porcukrot és szilikonlapáttal elkeverjük.
  3. A cukros vajhoz hozzákeverjük a pudingport, csomómentesre keverjük és levesszük a tűzről.
  4. A kosárkákba beleteszünk egy kanál pudingos masszát, ebbe kerül a félbe vágott bon-bon, majd a tetejére ismét egy kanál pudingos massza kerül. A süteményt tetszés szerint díszíthetjük ehető ételdíszekkel, majd a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Jó étvágyat!

A receptért köszönet kitűnő szakácsunknak - Zlatulik3-nak

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása