TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Sonkás-sajtkrémes csirke nyárson
Sonkás-sajtkrémes csirke nyárson
Recept Sonkás-sajtkrémes csirke nyárson
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   28.9.2020

Sonkás-sajtkrémes csirke nyárson

Ha egy kis változatosságra várunk, akkor ez a sonkás-sajtkrémes csirkemell nyárs egy remek választás. Ha nincs grillszezon vagy kéznél konyhai grill, akkor lepirtással és pár perces sütéssel is el tudjuk készíteni. Fűszerezésnek csak sót és borsot használtam, de mind oly sok esetben, itt is lehet kedvünkre kísérletezni.

Alapanyagok
2 db
csirkemell
4 szelet
sonka
50 g
tömlős sajt
csipet só
csipet bors
3 ev. kanál
olaj
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A csirkemellet megmossuk, közebén bevágjuk (de nem vágjuk ketté), kinyitjuk, majd óvatosan kiklofpoljuk.
  2. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, sajttal megkenjük, majd rátesszük a sonkát.
  3. A húst visszahajtjuk, majd felszeleteljük.
  4. Ezeket a sajtos-sonkás szeleteket húzzuk nyársra vagy hurkapálcára (a hurkapálcát előtte áztassuk vízbe). Olajon lepirítjuk, majd pár percre sütőbe tesszük. Grillezéshez is tökéletes.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása