TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Csőben sült tészta (gnocchi) csirkehússal és laskagombával
Csőben sült tészta (gnocchi) csirkehússal és laskagombával
Recept Csőben sült tészta (gnocchi) csirkehússal és laskagombával
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
bianca285    ·   8.9.2016

Csőben sült tészta (gnocchi) csirkehússal és laskagombával

A gnocchi a gyerekek egyik nagy kedvence, főleg, ha még csirkehús is van hozzá. A tészta, hús, laskagomba és curry tejszínes keveréke levette a családot a lábáról. Nem kétséges, hogy nem először tálaltam nekik ezt a vacsorát, a csőben sült tészta (gnocchi) csirkehússal és laskagombával szinte kéthetente az asztalra kerül közkívánatra.

25 perc
Elkészítés
60 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
2 csomag
gnocchi
400 g
csirkemell
300 g
laskagomba
1
kukoricakonzerv
1 csomag
33%-os főzőtejszín
csipet curry
200 g
gouda sajt
ízlés szerint só, bors
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. Egy lábasban vizet forralunk, ebben fogjuk a gnocchit megfőzni.
  2. A csirkemellet felkockázzuk, és serpenyőben megsütjük. Ha a hús megsült, hozzáadjuk a feldarabolt laskagombát, leszűrt kukoricát, és pár percig sütjük.
  3. Megszórjuk curry porral, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a tejszínnel. Megfőzzük a gnocchit, leszűrjük, és egy sütőtálba öntjük a hússal együtt, és jól összekeverjük.
  4. Megszórjuk a sajttal, és 200 °C-on készre sütjük.
  5. Az ételt forrón tálaljuk, ízlés szerint metélőhagymával díszíthetjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása