TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Hagymás sült csirkemáj
Hagymás sült csirkemáj
Recept Hagymás sült csirkemáj
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   15.9.2016

Hagymás sült csirkemáj

Sokféleképpen szoktam készíteni a csirkemájat, mert nagyon szeretjük. Ez a hagymás sült csirkemáj recept különösen nagy kedvenc nálunk, nem beszélve arról, hogy hamar elkészül, és pillanatok alatt egy igazi finomságot lehet varázsolni az asztalra. :)

10 perc
Elkészítés
30 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
500 g
csirkemáj
1 fej
vöröshagyma
2 ev. kanál
zsír
ízlés szerint só, kömény
2 ev. kanál
búza finomliszt
köretnek rizs
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. Egy serpenyőben a zsírt felforrósítjuk, a felkockázott hagymát üvegesre pirítjuk és rátesszük a megmosott csirkemájat, és minden oldalán kifehéredésig sütjük. Rászórjuk a köményt, egy kevés forró vízzel felöntjük és a májat puhára pároljuk.%1
  2. A májat kivesszük, a serpenyőben lévő híg szószt pedig kevés hideg vízben elkevert liszttel besűrítjük. Ezután visszatesszük a májat, sózzuk és 10 percig tovább főzzük.
  3. Rizzsel tálaljuk
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása